• English
  • Български
  • Subcribe to Our RSS Feed

Партньори

khan-academyKhan Academy (KA) е образователна организация с нестопанска цел, която безвъзмездно предлага над 4000 видео урока със стотици упражнения към тях, вградени в учебна социална мрежа, както и образователен софтуер за управление на класната стая за учители. Уроците обхващат най-вече учебните предмети от 1-ви до 12-ти клас, подготвителни модули от университетското образование и множество уроци от общокултурен характер. Организацията си поставя за цел да предостави безплатно образовани на световно ниво за всекиго по целия свят.

 

lumens

Lumens са компания създадена от екип с голямо  технологично наследство в обработката на изображения, видео електроника и оптична техника. С подкрепата на Pegatron Group, Lumens непрекъснато подобряват своите продукти за да отговарят те на най-разпространените стандарти за безопасност на здравето и опазване на околната среда.

 

tts_logo_partnersTTS са британска компания предлагаща иновационни образователни ресурси. Продуктите на ТТS са създадени след разговори за нуждите на образованието и възпитанието с предучилищни педагози, учители, родители, педагогически съветници, родители и други, чийто приоритет са децата. Резултатът – изключителни ресурси, които ще отговорят на Вашите нужди!

 

moway_logo_partnersmOway е образователно средство, представляващо завършен продукт, използващ технологиите за и в обучението. mOway позволява на обучаемите да открият какво е програмиране и с помощта на дружелюбен интерфейс и интуитивен софтуер, който контролира роботи и входно/изходните им устройства. С  mOway могат да се създават собствени програми, като е възможно да се програмира на: mOwayWorld, Scratch, C, Assembler

 

studicaOт 1985 г. Studica отговаря на нуждите на учениците, студентите, преподавателите и образователните институции. Компанията е носител на лицензиите и предлага продуктите на Autodesk, Adobe, Avid, Unity, GameSalad, Microsoft, Wacom, National Instruments, fischertechnik, Fourier Systems, Pantone и др.

 
zu3d

Мотото на компанията Zu3D е „Обучението е забавно“. Тя предлага софтуер за анимиране на обекти, който е подходящ както за използване от деца, така и от възрастни с различен опит в областта на визуалните изкуства. Комбинирането на интуитивен интерфейс с невероятно мощните функции на софтуера го прави подходящ за използване в училищна среда и у дома.

 

raabe

Основано през 1996 г., РААБЕ България вече 17 години е едно от най-динамично развиващите се издателства на българския пазар, на чието качество години наред се доверяват директори на образователни институции, счетоводители от публичния и реалния сектор, управители на предприятия.

РААБЕ България предлага на своите клиенти, както организиране и провеждане на обучителна и квалификационна дейност под формата на семинари, обучения и конференции, така и широка гама професионална и методическа литература.

 

Иновации и консултиране | Innovating and Consulting

Deed e иновативна интернет платформа, която използва игровата провокация като обучителен метод и средство за общуване.

Deed надгражда учебния процес, като увлича учениците в събиране, обобщаване, представяне и сравняване на информация по зададени от учителите теми. Платформата позволява активното включване на родителите в образователния процес и засилва чувството на принадлженост и на децата, и на техните родители към училището.

 

atlasАтласком е член на Българската асоциация за информационни технилогии (БАИТ). Компанията е ангажирана с анализ, консултации, конфигуриране, доставка, интеграция, поддръжка, сервиз и услуги в областта на цялостните решения в широкия формат, средства за презентация, системи за обработка на документи, компютърни системи и софтуер, периферни устройства и консумативи.

 

Иновации и консултиране | Innovating and ConsultingВодени от мотото „Искаме да казваме много неща. Имаме за реализиране много идеи. Имаме толкова много мечти… Най-хубавото е, че вярваме в своя успех, защото сме сигурни, че знаем и можем.“ Сдружение „За ново образование“ е създадено да работи с грижа за децата. Създателите му вярват, че младите хора в България са талантливи и трудолюбиви. затова подават ръка на учениците от цялата страна, давайки поле за изява на творческия им хъс. Националните ученически форуми ще се превърнат в патент за Сдружение „За ново образование“.